Ekosystem för marknadsföring och kommunikation

Att teknologi för marknadsföring och kommunikation utvecklats i snabb takt de senaste åren är något av ett understatement. Genom Scott Brinkers sammanställningar mellan 2010-2020 har vi sett hur antalet system och företag som tillhandahåller teknologi växt från ca 100 st till att nu vara över 10.000 till antalet, och där någonstans vid 2020 slutade man att räkna.

Vi hjälper företag att skapa sina ekosystem för marknadsföring och kommunikation, det handlar tex om plattformar för kunddata, CDPs, Marketing Automation System, CRM system och funktionalitet kring dessa. Allt för att nyttja data som resurs för att skapa bättre upplevelser.

Upphandling och implementering

Vi har lång erfarenhet när det gäller upphandling och implementering av olika delar av företag och organisationers ekosystem för marknadsföring och kommunikation. Vår modell tar sin utgångspunkt i kundresan och vilken förbättringspotential som finns när det gäller att skapa bättre upplevelser för kunden. Vi har etablerade relationer med de mest förekommande systemleverantörerna inom CDPs, Marketing Automation System.

Operations – bygga kampanjer

Vi har lång erfarenhet och djup kunskap kring hur man bygger kampanjer som drivs av data och som optimerar upplevelsen för kunderna. Allt från nurturing kampanjer inom B2B till Cart abandonment eller cross sell kampanjer för B2C, vår modell är att bygga kampanjer tar sin utgångspunkt i analysen av kundresan, med oss som partner när det gäller att bygga kampanjer får du ett team som har gedigen erfarenhet av att skapa kampanjer som driver trafik framåt och som stärker relationen med dina kunder.

Resurser & Rekrytering

Att hitta rätt kompetens inom marketing automation och datadriven marknadsföring kan vara komplext. Vi hjälper företag att hitta och kvalitetssäkra rätt kompetens oavsett om det skall vara en inhyrd konsult eller om du har för avsikt att anställa. Genom vårt engagemang inom utbildningar när det gäller datadriven marknadsföring och marketing automation har vi ett stort nätverk och vi har utprovade modeller för hur kompetenser och förmågor kan testas för att passa för din rekrytering inom Marketing Automation.