Salesforce konsulter

Salesforce är ett av de större bolagen som inte bara tillhandahåller marketing teknologi utan snarare bygger och levererar hela ekosystem för kommunikation till stora bolag. För ett antal år sen köpte Salesforce Marketing Automation systemet Exacttarget och har brandat och byggt om det till en Salesforce produkt, Marketing Cloud.

Vi hjälper våra uppdragsgivare främst med att bygga kampanjer i Salesforce Marketing Cloud.

Vi hjälper er lyckas med Salesforce Marketing Cloud som plattform

Att lyckas med Salesforce Marketing Cloud och andra plattformar för Marketing Automation handlar inte bara om vilken tekniska plattform som man valt, det handlar minst lika mycket om att förändra processerna i hur man jobbar för att skapa kampanjer. Med lång erfarenhet från att bygga kampanjer i Marketing Cloud och liknande system hjälper vi dig att optimera arbetet och skapa bra upplevelser för dina kunder.

Ondemand kampanjer i Salesforce

Vi hjälper dig att bygga kampanjer i Salesforce Marketing Cloud, allt från att identifiera vad som ska trigga kampanjen, vad den ska prestera och hur den ska designas till att implementera kampanjen i systemet.

  • Identifiering av kundens frågeställningar
  • Identifiering av datapunkter för att trigga kommunikation
  • Kampanj flöde med kommunikation i olika gränssnitt
  • Konfigurering av kampanj i Salesforce MC
  • Produktion av Content
  • Analys

Ladda ned boken Ondemand marknadsföring

Niklas Gustavsson är författare av boken Ondemand Marknadsföring – en bok om datadriven marknadsföring och marketing automation, ladda ned ett digitalt ex av boken helt kostnadsfritt genom att fylla i dina uppgifter nedan: