Active Campaign konsulter

Från e-handlare till nischbanker är exempel på företag som vi hjälpt att förbättra upplevelsen för kunderna med Active Campaign som teknisk plattform.

Active Campaign har också fungerat som plattform i flera av de utbildningar till Marketing Automation Specialist som vi drivit, så att säga att vi är experter på Active Campaign, är något som vi är stolta för

Vi hjälper er lyckas med Active Campaign som plattform

Active Campaign är en väldigt kompetent plattform som det investerats mycket pengar i att utveckla, senast 2021 tog Active Campaign in $240M, året innan tog man in $100M, så att Active Campaign är en tryggt system för att jobba med Marketing Automation kan man vara säker på.

Vi hjälper er att konfigurera plattformen utifrån din affär och dina behov, samt att komma igång med kampanjer och optimera dem

Ondemand kampanjer i Active Campaign

Vi hjälper dig att bygga kampanjer i Active Campaign, allt från att identifiera vad som ska trigga kampanjen, vad den ska prestera och hur den ska designas till att implementera kampanjen i systemet.

  • Identifiering av kundens frågeställningar
  • Identifiering av datapunkter för att trigga kommunikation
  • Kampanj flöde med kommunikation i olika gränssnitt
  • Konfigurering av kampanj i Active Campaign
  • Produktion av Content
  • Analys

Ladda ned boken Ondemand marknadsföring

Niklas Gustavsson är författare av boken Ondemand Marknadsföring – en bok om datadriven marknadsföring och marketing automation, ladda ned ett digitalt ex av boken helt kostnadsfritt genom att fylla i dina uppgifter nedan: